adp questions and answers paper 512 - skillgunNote: Paper virtual numbers may be different from actual paper numbers . In the page numbers section website displaying virtual numbers .
How many Students did not try any of the rides. ?
20 students * 3 rides = Rs. 60
(55-20=)35 students * 2 rides = Rs. 70
60 + 70 = Rs. 130
So, Rs. (145 - 130 = ) 15 are left for the other (85 - 55 = ) 30 students . so only 15 of them can take a ride and rest 15 will be left out.
145 rides were taken. 20 of them took all three, i.e. Rs. 60 were spent, so 145-60= Rs. 85 are left for the others. Total students were 85, so rest were 65. out of these 65, 35 students ride at least 2 rides and other 30 of them 15 will take one ride other 15 is left
How many Students took exactly one ride?
If A=2 and B=4 the value of @( / (*(A,B),B),A) would be
Here First step is we have to multiply the A,B then we get 8.Then after divide 8,4 we get 2.Then after average of 2,2 then we get 2
Sum of A and B is given by
*(@(A, B), 2)
By using option 1 we get the answer
If Raj's income is 25% less than kanthi's ,by what % is Kanthi's income greater than that of Raj ?
None of these
By using formula like 100 * R/100-R
Srihari gives money as credit to Pavan then pavan paid the simple interest for two years is Rs. 660,while the compound interest is s.696.30,the rate of interest being the same in both the cases. Find the rate of interest is?
Madhukar gives money to his two friends and take simple Interest from one person and compound interest from other person.The difference between simple interest and compound interest on Rs.1200 for one year at 10% per annum reckoned half yearly is?
Muni takes 8 hours to do a job. Eshwar takes 10 hours to do the same job. How long should it take both of them, working together but indepently, to do the same job?
Muni and Eshwar to do the same job in 8 and 10 hours .So by using the formula i.e xy/x+y = 80/18 = 40/9 =4 4/9
Srujan and sandeep together can complete a work in 12 days. Srujan alone can complete it in 20 days. If Srujan does the work only for half a day daily, then in how many days both of them together will complete the work?
A train starts from Tirvannamali to Tirupahi at an average speed of 100 km/hr, stopping for 3 minutes after every 75 km. How long did it take to reach Tirupathi 600 km from the starting point?
6 hrs 21 min
6 hrs 24 min
6 hrs 27 min
6 hrs 30 min
In a venkat ramana provision store rice at Rs.9.30 per Kg be mixed with rice at Rs. 10.80 per Kg .So that the mixture be worth Rs.10 per Kg ?
find the wrong one in the series 864, 420, 200, 96, 40, 16, 6
Here 6 X 2=12+4=16 and 16X2=32+8=40 then 40X2=80+12=92 so 96 is wrong in the given series
Insert the missing 121,112---97,91,86
Here the difference between two numbers is descending order of the the numbers
Insert the missing 7,7,14,19,9,28----8,31
Here the numbers are set as 3 numbers means 7,7,14 and 19,9,28 and 23,8,31 here the sum of first two numbers is the third number
Madhavi is a wonderful grandmother.Her age is between 50 and 70.Each of her sons have as many sons as they have brothers.Their combined number is Madhavi's Age. What is the age?
In Suneel family The average ages of Suneel with two persons is 27 years. Their ages are in the proportion of 1:3:5.What is the age in years of the youngest one among them.?
Assume the age of three persons be x, 3x and 5x
then 9x/3 = 27 => x = 9
How is john related to kulwant
From the above information john is kulwant's grand son because sunitha is daughter of kulwant's daughter who is john's mother
Tinu is John’s ……………?
Tinu is john's cousin sister
Muni is Gagan's-----------
Nephew in law
Muni is gagan's Nephew in law
48 because here the series is 8+6=14+12=26+24=50+48=98
Back To Top