infosys - an express a starts at 230 pm from nampalli station and travel towards vizag station at speed of 80 kmhanother express starts at 430 pm from nampalli station to vizag station at speed of 100 kmhhow far away from station nampalli will the two trains m - skillgun

Train A starts at 2.30 pm from Nampalli to vizag At speed 80kmph Train B starts at 4.30 pm from Nampalli to Vizag at speed 100kmph Let they meet H hours We have to find the distance.for that we find the hours i.e Middile distance /Relative velocity =160/20=8 hours So total from 2.30 pm is 2h+8h=10 hours for hour the speed 80 km then 10 hours the distance is 10 *80=800 km So after 800 km distance the two trains will meet.