robert bosch placement papers - skillgun
Rahul written the Entrance test in that he did mistake that he multiplie a number by 3/2 instead of dividing it by 2/3.what was its error percentage?
Here Error percentage is 0 because Assume a number x then multiplied a number by 3/2 instead of divide by 2/3 i.e 3x/2=3x/2
If side of the square is x+2 and side of equilateral triangle is 2x and the perimeters of both square and equilateral triangle are equal ...then find the value of x.?
If side of the square is increased by 5 and change in area was 165 then find the value of side of the square.?
A man sells a laptop with a 20% discount and gain a profit of 20%.what would be the profit percentage if he sells it with 10% discount.?
If S+2R=220 and S=80 then R=.?
S+2R=220 Then 80+2R=220 Then R=70
If 25% of x=y then 67.5% of x in terms of y is…
In a class out of 150 students participated in various games foot ball ,basket ball, cricket are 120,130,135 respectively and 5 students are not playing any one of them then find the least no of students which are playing all the games?
20 men can do a work in c/2 days & 30 women can do the same work in c/3 days then how many days will take to complete the work when 20 men &30 women work together?
Here answer is 6c/5
In a class room teacher explain the problem that Sum of squares of two numbers is 404 and sum of two numbers is 22.Then product of two Numbers?
Assume two numbers is x and y then x2+y2=404 and x+y=22 then (x+y)2=x2+y2+2xy then substitue and solve we get xy=40
A new engine which is full load conditions have the coreless & cu loss are 250w&300w,To get max efficiency what will be the total loss in Engine in w?
Total weight is 500
Venkat has to cover a distance of 45 km.he can run at 15 kmph and can walk at 5 kmph.if he covers half the distance by running and half by walking then find the time taken to cover the distance?
Total 45 km.so he has to run half distance by run at 15 kmph means he runs 22.5 km at 1 1/2 hr and he walks 22.5 at 4 1/2 hr so total 6 hrs
In a family mother is twice his daughter’s age. How many years. Ago was she three times his daughter’s age, if his daughter’s present age is 20?
Now daughter's age is 20 means mother's age is 40 before 10 years mother's age is thrice than daughter's age
9, 25, 49, 81, 121, ?
Here 9+16=25 and 25+24=49 and 49+32=81 means increasing by 8 so ans is 169
3, 9, 27, ? , 243, 729, 2187
Here the arrangement of numbers are 3 * 3=9 and 9*3=27 and 27 *3=81 and 81 *3=243
Fifteen men can do a job in sixteen days, twelve men will do the same in how many days?
15 men can do job in 16 days means 15 *16=240 in the same way 12 men complete in 20 days
Which of the following comes first when written in the chronological order?
The Order is 500 B.C
Kamal is brother of Nalini and Sai.Yashoda is the mother of Nalini and Jeeva is is the father of kamal . which of the following statement is not definitely true.?
Kamal is the son of Jeeva.
Yashoda is the wife of Jeeva
Kamal is the son of Yashoda.
Nalini is the brother of Sai.
4th option is false because Nalini is female
Prajwal and Mohan starts cycling at opposite direction from same way. They will move 6km and take 8km left. How Far is Prajwal and Mohan from each other?
In an examination four marks are assigned for correct answer and one mark is deducted for wrong answer. However one student attempted all sixty questions and scored 130.Number of questions he attempted correct is?
Here total Questions are 60 .Then he got 130 marks means total he answered 38 Questions i.e 38 * 4=152 152-130=22
If you traveled 45 min at 4 miles per hour and 30 min at 3 miles per hour. what is the distance covered by you in 1 hour and 15 min.?
In 30 min 1.5 miles distance is covered and 45 min 3.5 miles is covered so 6 miles covered in 1 hour 15 min
Back To Top